PALVELUT

HOMEOPATIA

Opiskelijahoitoina kesään 2024 saakka

Homeopatia on yli 200 vuotta vanha kokonaisvaltainen, luonnollinen ja voimauttava hoitomuoto. Homeopaattisessa hoidossa ihminen huomioidaan kokonaisuutena ja otetaan vastaan juuri sellaisena kuin hän on. Ihminenhän on terve silloin, kun hän on tasapainossa itsensä kanssa. Oireet ovat merkkejä organismissa olevasta epätasapainotilasta. Pelkällä oireiden hävittämisellä ei pitkälle pötkitä, vaan on löydettävä oireiden juurisyy.

Lyhyesti sanottuna homeopaattisilla lääkeaineilla voidaan tasapainottaa, vahvistaa ja aktivoida elimistön omaa puolustuskykyä. Ne antavat elimistölle sykäyksen parantaa itse itsensä. Homeopaattiset lääkeaineet on valmistettu erilaisista luonnon aineista ja ovat Fimean valvonnan alaisia lääkeaineita, joten niitä on myös turvallista käyttää.

Homeopatia sopii kaikenikäisille. 

Tervetuloa tutustumaan homeopatiaan!              

KUKKATERAPIA

Bach-kukkauutteet

Kukkaterapia perustuu walesilaisen tohtorin Edward Bachin tutkimuksiin ja kokemuksiin eri kukkauutteiden kyvystä auttaa ihmisiä hallitsemaan tunteitaan. Bach loi niistä oman hoitomuodon, sillä uskoi, että sairautemme takaa löytyy usein voimakkaita negatiivisia tunnetiloja ja huomasi, että kukkauutteet voivat auttaa purkamaan näitä tunnetiloja.

Kukkaterapialla ei siis hoideta sairautta vaan sillä pyritään terveyteen ja hyvinvointiin purkamalla henkilön negatiivisia tunnetiloja. Voisi siis sanoa, että kukkauutteet hoitavat sairauden sijaan ihmistä.                                        

Kukkauutteita ei tehdä ainoastaan kukista vaan myös muista luonnonkasveista kuten puista. Jokaisella uutteella on oma vaikutuksensa ja niitä voidaan käyttää yksittäin tai yhdistämällä uutteita toisiinsa.

Kukkaterapia sopii kaikenikäisille.                                                                                                                                                                                                                                                                  

ENERGIAHOITO

Syvärentouttava, tasapainottava

Energiahoidot ovat kehoa syvärentouttavia ja tasapainottavia hoitoja. Energiahoidot nähdään kokonaisvaltaisiksi hoidoiksi, sillä ne vaikuttavat autonomisen hermostomme kautta tuoden rentoutusta ja hyvää oloa. Energiahoidoilla pyritään edistämään tai parantamaan henkilön terveydentilaa ja yleistä hyvinvointia aktivoimalla kehon omaa parannusjärjestelmää.

Tarjoan 30 ja 60 minuutin energiahoitoja toistaiseksi kaukohoitoina. Kaukohoidot toimivat yhtä tehokkaasti kuin lähihoidot.

Teen kivirannekoruja energiahoidon tuoman informaation perusteella, jotta henkilö voi, niin halutessaan, tukea kehon parannusjärjestelmää kivien avulla energiahoidon jälkeenkin. Rannekoru ei sisälly palvelun hintaan.

Energiahoidot sopivat kaikenikäisille.