Lääkejäämät siis huolettaa?

Tiesitkö, että on olemassa myös luonnollinen tapa ylläpitää ja tukea omaa hyvinvointia ja terveyttä vaikuttamatta negatiivisesti luontoon. 

Homeopaattisten lääkeaineiden valmistusprosessissa ei synny oheismateriaaleja tai myrkkyjä. Alkuperäismateriaaliakin käytetään vain hyppysellinen, josta riittää valmistetta noin kymmeneksi vuodeksi. Esimerkiksi yhdestä kehäkukan kukasta saa miljoonia annoksia terveyttä kokonaisvaltaisesti tukevaa ainetta. Homeopaattisia lääkeaineita ei myöskään testata koskaan eläimillä, eikä lääkeaineiden valmistukseen liity kärsimystä. 

Homeopatia on luonnonmukainen, järjestelmällinen ja kokonaisvaltainen hoitomuoto. Tehokkuutensa ansiosta homeopaattinen lääkintämenetelmä on tullut maailman toiseksi suosituimmaksi hoitomenetelmäksi perinteisen lääketieteen ohessa. Lääkeaineet tulevat pääasiassa kasvi-, mineraali- ja eläinkunnasta. Homeopaattiset valmisteet ovat edullisia ja ekologisia, eivätkä aiheuta toksisia sivuvaikutuksia. Homeopaattiset lääkevalmisteet ovat Suomessa rekisteröityjä ja Fimean valvonnan alaisena.

Haluatko kuulla, miten voit tukea terveyttäsi homeopaattisesti?

Tutustu homeopatiaattiseen hoitoon täällä  ja varaa aikasi kartoituspuheluun.