Mistä kaikki oikein lähti liikkeelle?

Olen Jenny Nissinen, lappeenrantalainen homeopatiaopiskelija, energiahoitaja ja toimistosihteeri. Noh, yrittäjäkin.

Ihmismieli, ihmisen laaja tunneskaala, kaikki ylimaallinen ja niiden yhteys ovat olleet suurimpia mielenkiintoni kohteita, itseasiassa jo lapsesta saakka. Pienestä pitäen olen käsitellyt maailman asioita itseni kautta oppien tarkemmin ihmismielestä ja sen ihmeellisyydestä! Matkani oli viemässä psykologian opintoihin lukion jälkeen, mutta tiesin jo siinä vaiheessa, että psykologia ei ollut reitti, jota minun oli tarkoitus kulkea. Koska haaveenani oli joskus perustaa oma yritys, lähdin opiskelemaan yritysjuridiikan tradenomiksi. Tradenomiopintojeni loppupuolella henkinen matkani alkoi pikkuhiljaa. Vuoden 2018 alkupuolella oli todella hypättävä tuntemattomaan. Ei ilmeisesti ollut aikaa hissutteluun. Aloitin matkani opiskelemalla energiatyötä ja liityin floridalaiseen meditointipiiriin. Elämääni järisyttävien suurien muutosten keskellä suoritin myös talous- ja henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinnon vuonna 2018 päivätyöni ohessa. Työni ja koulutuksieni ansiosta olen saanut hyvää harjoitusta erilaisten ihmisten kanssa työskentelemisestä.

Vuonna 2019 kissani sairastui vakavasti, enkä löytänyt mistään kunnollista apua. Lääkärit eivät osanneet auttaa, vaikka toivatkin hieman helpotusta epätoivottomalta tuntuvaan tilanteeseen. Yhtenä päivänä mieleeni palasi muisto perheenjäsenteni homeopatiakäynneistä. Ajattelin, että sitä on vielä kokeiltava, sillä sisimmässäni tiesin, että kissani tarina ei ollut vielä tässä - eikä se ollut. Kissani onkin ollut yksi suurimpia opettajia matkallani, niin kuin eläimet ovat meille yleisestikin. Kun näin homeopatian tuoman avun, huomasin herätteleväni ajatusta homeopaatiksi opiskelusta. Ajatus muuttui materiaksi vuonna 2020, kun aloitin opiskelut Transformational School of Homeopathyssä Helsingissä, ja sillä matkalla olen yhä.

Homeopatian opinnot, oma homeopaattinen hoito ja erilaiset energiahoidot ovat tukeneet minua matkallani minuun. Ajattelen, että matka itseemme on se, mistä todellinen terveys löytyy. Matkani ei ole ollut missään mielessä helppo, ei minulle eikä lähipiirilleni, mutta se on kuitenkin pitänyt sisällään mahtavia oppimisen, onnistumisen ja kiitollisuuden kokemuksia. Matka omaan itseen voi olla vaikea ja se voi kestää pitkään, mutta se on myös matka terveempään, iloisempaan ja vapaampaan tulevaisuuteen. Tähän mennessä keräämieni kokemusten pohjalta voisin allekirjoittaa psykiatri Carl Jungin sanat: "Until you make the unconscious conscious, it will direct your life, and you will call it fate." Tämä virke tiivistää mielestäni hyvin sen, mihin huomiomme pitäisi suuntautua, jos haluamme todella parantua. Se ei ole kuitenkaan ainut tie, vaan jokainen määrittää polkunsa omaan terveyteensä itse.

Haluan tarjota asiakkailleni näitä samoja ilon ja onnistumisen kokemuksia, joita olen itse saanut kokea. Toisaalta haluan tarjota ymmärrystä, tukea ja apua myös elämän vaikeimpiin hetkiin. Asiakas on se, joka määrää elämänsä suunnan ja tahdin. Minun tehtäväni on kulkea asiakkaan vierellä tukien ja ymmärtäen.

Vapaa-aikani vietän puolisoni ja kolmen kissamme kanssa, lukien ja maalaten. Jatkuva opiskelu tuntuu olevan yksi isoimmista teemoista elämässäni. Aina löytyy jotakin opittavaa! Tulevaisuudessa on eläinhomeopatiaopinnot, sillä eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni.

 

 

MITÄ TARJOAMME

Jäsenyyden edut

Tässä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis.


 

  • Vapaa pääsy valittuihin näyttelyihin
  • Opastetut kierrokset
  • Taideseminaarit ja työpajat
  • Pääsy jäsenuutisiin
  • Apua näyttelyiden järjestämisessä
  • Alennuksia taidevälineistä