Käyttöehdot


Homene.fi verkkokaupan käyttöehdot - Homéne Oy

1. Yleistä

Näitä Homéne Oy:n ("Homéne") verkkokaupan käyttöehtoja (myös "ehdot") sovelletaan kaikkiin asiakkaan toimiin Homénen verkkopalveluissa. Nämä ehdot soveltuvat kaikkiin asiakkaan toimiin verkkokaupassa riippumatta siitä, millä päätelaitteella asiakas käyttää palvelua. Asiakas (myös "käyttäjä") saa käyttää verkkokauppaa ainoastaan kulloinkin voimassa olevien ehtojen ja soveltuvan lainsäädännön sekä hyvän tavan mukaisesti. Ehdot muodostavat sopimuksen asiakkaan ja Homénen välillä, ja määrittelevät asiakkaan ja Homénen verkkokauppaa koskevat oikeudet ja velvollisuudet.

Tehdessään ostoja verkkokaupassa asiakas vakuuttaa tutustuneensa kulloinkin voimassa oleviin käyttöehtoihin ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Näiden ehtojen lisäksi asiakkaan ja Homénen välillä sovelletaan Homénen verkkopalvelun käyttöehtoja. Mikäli näiden ehtojen ja verkkopalvelun ehtojen välillä on ristiriitaisuuksia, sovelletaan ensisijaisesti verkkopalvelun ehtoja.

2. Palveluntarjoaja

Homéne Oy 

Y-tunnus: 3157077-8 

Osoite: Luukkaankatu 10, 53300 Lappeenranta 

Puhelin: +358 400 812394

3. Rekisteröityminen

Asiakas voi ostaa lippuja Finnkinon verkkokaupasta rekisteröitymättä verkkokaupan asiakkaaksi.

4. Palvelun käyttöä koskevat oikeudet ja rajoitukset

Käyttäjällä on oikeus katsella ja selata palvelua ja sen sisältöä, kuten tekstiä, tuotetietoja, kuvia, tavaramerkkejä ja tunnuksia (jäljempänä "Sisältö") sekä käyttää Homénen palvelussa tarjoamia palveluja. Käyttäjä ei saa muokata tai jäljentää Sisältöä millään tavoin eikä osittainkaan sellaisenaan tai muokattuna jakaa, levittää, siirtää, esittää julkisesti tai muulla tavoin julkistaa Sisältöä.

Homéne myöntää Käyttäjälle näissä Ehdoissa määritellyn rajoitetun Palvelun käyttöoikeuden ainoastaan Käyttäjän henkilökohtaista käyttöä varten eikä Käyttäjä saa osaksikaan käyttää Palvelua tai Sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin. Homéne ei myönnä käyttäjälle mitään muita oikeuksia Palveluun tai Sisältöön kuin näissä Ehdoissa erikseen mainitut oikeudet.

Palvelua on sallittua käyttää vain kulloinkin voimassa olevien Ehtojen ja soveltuvan lainsäädännön sekä Palvelussa mahdollisesti erikseen annettujen ohjeiden ja ehtojen mukaisesti. Käyttäjä ei saa keskeyttää tai yrittää keskeyttää tai muutoin häiritä tai yrittää häiritä Palvelun toimintaa millään tavoin.

Käyttäjä ei saa käyttää Palvelua (i) lainvastaisiin toimiin; (ii) toimintaan, jonka tarkoituksena on keskeyttää Palvelun toiminta, vaikeuttaa toisten käyttäjien mahdollisuutta käyttää Palvelua tai muutoin häiritä Palvelun toimintaa (mm. ajastettujen häiriöohjelmien, viruksien tai muun Palvelun ohjelmalliseen rakenteeseen vaikuttamaan pystyviä osia sisältävän aineiston sijoittaminen Palveluun); (iii) muiden käyttäjien henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen; (iv) sellaiseen otsikko- tai tunnistetietojen väärentämiseen tai käsittelemiseen, jolla pyritään peittämään Palvelun kautta välitetyn sisällön alkuperä; (v) Homénen taikka muun tahon edustajana esiintymiseen taikka; (vi) muunlaiseen väärien tietojen antamiseen.

Käyttäjä vapauttaa Homénen ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvat yhtiöt sekä kaikki niiden edustajat, johtajat ja toimihenkilöt vastuusta liittyen kaikkiin vaatimuksiin, jotka aiheutuvat käyttäjän Palvelun käyttämisestä tai perustuvat käyttäjän Palvelussa lähettämään tai välittämään sisältöön. Homéne ei tarkasta käyttäjän Palveluun lähettämää tai välittämää sisältöä eikä ole siitä vastuussa. Homéne pidättää oikeuden milloin tahansa oman harkintansa perusteella ja ilman etukäteisilmoitusta poistaa käyttäjän Palveluun lähettämän ja siellä käyttämän sisällön.

Homénella on oikeus milloin tahansa rajoittaa Palvelun tai sen osien tai toimintojen käyttöä sekä perustellusta syystä estää Käyttäjän pääsy Palveluun. Homéne voi käyttää mainittuja oikeuksiaan ilman ennakkoilmoitusta ja korvausvelvollisuutta. Homéne pidättää lisäksi oikeuden vedota kaikkiin näissä Ehdoissa määriteltyjen rajoitusten rikkomisesta johtuviin laillisiin oikeuksiinsa.

5. Immateriaalioikeudet

Palvelu ja Sisältö ovat Homénen tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta, jota tekijänoikeuslait ja kansainväliset tekijänoikeussopimukset suojaavat. Kaikki Palveluun ja Sisältöön liittyvät immateriaalioikeudet (mm. tekijänoikeudet, rekisteröidyt ja rekisteröimättömät tavaramerkki- ja mallioikeudet, domain-nimet, patentit, tietokantaoikeudet sekä liikesalaisuudet) kuuluvat Homénelle tai sen yhteistyökumppaneille. Tekijänoikeuksilla suojatun kuva- ja tekstimateriaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöoikeutesi on rajoitettu. Tämä verkkosivusto ja sen sisältö ovat yksinomaan meidän ja/tai tytäryhtiöidemme tai lisenssinantajien omistamaa omaisuutta, ellei toisin mainita. Se on suojattu tekijänoikeuksilla, tavaramerkeillä ja muilla immateriaalioikeuksilla.

Jos ostat verkkosivustoltamme tai katsot tai käytät verkkosivustoamme tai sen sisältöä, sinua pidetään lisenssinhaltijana. Sinulle myönnetään peruutettava, ei-siirrettävä lisenssi vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön mikä rajoittuu vain sinuun.

Tekstiä tai kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tai hyvien tapojen vastaisiin tarkoituksiin. Riitojen ratkaisuun tekijänoikeusrikkomustilanteessa sovelletaan Suomen lakia.

6. Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Homéne Oy pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin ja virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen. Voimassaoleva hinta on palvelussa tilaushetkellä ilmoitettu hinta.

7. Maksutavat

Kun teet ostoksia Homénen verkkokaupassa, Homéne/Klarna vastaavat maksun käsittelystä. Voit olla yhteydessä Homénen asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää maksutavoista. Jos asiasi koskee Klarnan palveluita, ota yhteyttä suoraan Klarnan asiakaspalveluun täältä.

Maksutavaksi voi valita jonkin Homénen tarjoamista maksutavoista. Minimoidaksemme asiattoman pääsyn tietoihisi, maksutietojasi käsitellään suojatun yhteyden kautta (Webnode). Voit maksaa tilisiirtona, laskulla, Klarnan maksutavoilla tai Stripe-korttimaksulla.

Klarna tarjoaa jokaiseen tilanteeseen sopivimman maksutavan. Voit maksaa verkkopankkimaksulla tai kortilla heti. Voit maksaa myös myöhemmin joko 30-päivän ilmaisella maksuajalla tai pilkkomalla suuremmat maksut eriin. Maksusi käsittelee Klarna. Kun tilauksesi on matkalla sinulle, saat Klarnalta ohjeet maksun suorittamiseksi sähköpostiisi. Voit hallinnoida laskujasi Klarna Appin kautta tai ottaa yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun, mikäli sinulla on kysyttävää maksustasi.

Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun valitset Homénen verkkokaupan maksutavoista korttimaksun, maksunvälittäjänä toimii Stripe. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Erääntyneistä maksuista peritään viivästyskorkolain (20.8.1982/633) mukainen viivästyskorko. Maksut voivat lisäksi perustua suomalaiseen lainsäädäntöön koskien perintää (laki saatavien perinnästä 22.4.1999/513).

8. Toimitustavat

Nouto myymälästä 0,00 € - Pakkaamme tuotteet sinulle valmiiksi ja voit noutaa ne veloituksetta Homénen myymälästä.Tieto siitä kun tilauksen voi noutaa myymälästä, saapuu tekstiviestitse. Tilausta säilytetään myymälässä viikon ajan.

Postin noutopistepaketit alk. 4,90 € - Lähetys on perillä 1-3 työpäivän kuluessa siitä, kun se on jätetty Postin toimitettavaksi. XXS-paketit toimitetaan postilaatikkoon ja sitä isommat Postin automaatista tai noutopisteestä noudettavaksi. Paketin saavuttua perille, tulee sähköposti / tekstiviesti. Muistathan aina tarkistaa että syötät yhteystiedot oikein. Posti säilyttää lähetystä 7 vuorokauden ajan.

Kirje 2,00 € - Lahjakorttien, rannekorun (1 kpl) ja/tai korvakorujen (1 kpl) lähettäminen onnistuu hienosti kirjeellä. Myös pieni kivitilaus tulee kirjeitse kotiin. Toimitusaika normaalisti 1-4 työpäivää.

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut.

Kysy lisää info@homene.fi, jos mietit sopivaa toimitustapaa.

9. Toimitusehdot

Tavoitteenamme on tilausten lähettäminen viimeistään seuraavana arkipäivänä. Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-7 päivää tilauksesta siihen, että ne ovat perillä, mikäli mitään odottamatonta ei tapahdu kuljetuksen aikana. Pidätämme oikeuden pidempiin toimitusaikoihin ruuhkaisien kausien ja kampanjoiden aikana meidän ja logistiikkakumppaneidemme puolelta. Pyrimme ilmoittamaan pidentyneestä toimitusajasta asiakkaalle. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Varaamme oikeuden erilaisista syistä johtuen olla toimittamatta tuotetta, jota pitäisi olla varastossa. Tällöin otamme yhteyttä sinuun ja hyvitämme maksamasi summan sinulle.

Asiakkaana olet velvollinen seuraamaan lähetyksesi tilaa. Homéne Oy ei ole vastuussa saapumisilmoituksien lähettämisestä. Jos paketista ei tule normaalin toimitusajan puitteissa Postin saapumisilmoitusta, olethan yhteydessä meihin, jotta voimme tiedustella paketin tilannetta logistiikkakumppaniltamme.

Mikäli et ole kotona sovittuna toimitusaikana, et nouda pakettia noutopisteestä tai kieltäydyt vastaanottamasta pakettia, palautetaan paketti takaisin meille. Pidätämme oikeuden veloittaa noutamattomista paketeista aiheutuneet kustannukset asiakkaalta. Noutamattomista paketeista perimme asiakkaalta 20,00 € sekä palautuskulut 5,00 €.

10. Palautusoikeus

Verkosta ja myymälästä ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Huolehdi tuotteesta ja sen mukana mahdollisesti toimitettavista tarvikkeista, ohjeista ja tuotepakkauksesta, kunnes olet päättänyt pitää tuotteen. Palautusoikeus on voimassa 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta eikä palautuksen syytä tarvitse ilmoittaa. Käyttäessäsi palautusoikeuttasi teemme hyvityksen heti, kun olemme saaneet kaikki tuotteet takaisin samassa kunnossa ilman merkittävää arvon alenemista, joka voi johtua vaurioituneista/rikkinäisistä pakkauksista tai muusta vastaavasta. Joudut itse maksamaan tuotteiden palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

Jos haluat käyttää palautusoikeuttasi, voit lähettää tavarat meille takaisin 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Sinun tulee aina ilmoittaa meille, ennen kuin palautat paketin, jolloin saat myös ohjeet palautuksen tekemiseen. Paketin noutamatta jättäminen postista tai lähettäminen paluupostissa ilman erillistä ilmoitusta ei riitä. Ilmoita palautuksesta sähköpostitse info@homene.fi ja muista liittää mukaan tilausnumerosi ja nimesi.

Osalla tuotteista on rajoitettu palautusoikeus, eli tuotteen palautusoikeus päättyy, jos pakkaus on avattu. Tällaisia tuotteita ovat mm. ohjelmistot, hygienia- ja intiimituotteet, elintarvikkeet ja räätälöidyt tuotteet.

Palautusoikeus ei vaikuta lakisääteiseen reklamaatio-oikeuteen, joka koskee viallisia tai puutteellisia tuotteita.

Palautuksen takaisinmaksu

Takaisinmaksu tapahtuu viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet tiedon palautuksestasi. Tämä edellyttää, että olemme vastaanottaneet tuotepalautuksen tai olet toimittanut meille todisteen tuotteiden palauttamisesta. Käytämme hyvityksen maksussa samaa maksutapaa, jolla maksoit tilauksesi. Saatuamme palautuksen hyvitämme maksamasi tuotteen/tuotteiden summan, mutta huomioithan, että toimituskulut jäävät asiakkaalle maksettavaksi. Myös palautuskulut ovat asiakkaan vastuulla.

11. Erimielisyydet

Pyrimme ratkaisemaan kaikki erimielisyydet nopeasti ja tehokkaasti. Jos et ole tyytyväinen ratkaisuumme, voit halutessasi saattaa asian kuluttajariitalautakuntaan ratkaisusuosituksen saamiseksi tai toimivaltaisen tuomioistuimen ratkaistavaksi yrityksen kotipaikkakunnalla. Tietoa kuluttajariitalautakunnasta löytyy osoitteesta www.kuluttajariita.fi.